CROPIX
VELIKI ŽUTI OSTAJE

NIŠTA OD BEŠIKTAŠA Robert Prosinečki produžio ugovor s Kayserisporom do 2015.!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. lipanj 2013. 15:59

Robert Prosinečki sljedeće sezone ipak neće trenirati Bešiktaš! Ostaje trener Kayseripora. Iako je izgledalo izvjesno da bi Veliki Žuti mogao potpisati ugovor s istanbulskim klubom, iako je otputovao u Tursku kako bi se dogovorili svi detalji, do potpisa nije došlo. Iz vrlo jednostavnog razloga, nisu se dogovorili Kayseripor i Bešiktaš.

Naime, Prosinečki je imao još godinu dana ugovora s Kayseriporom, klub ga je htio zadržati pod svaku cijenu, jer je prošle sezone napravio veliki uspjeh, plasiravši do njegovog dolaska potonulu momčad na peto mjesto.

- Bešiktaš me želi, ali ja imam ugovor s Kayserisporom, tu mi je super, uvjeti za rad su fenomenalni, ljudi u klubu također, prema tome nemam o čemu pričati. Ukoliko se klubovi dogovore u redu, u suprontnom ostajem.

Tu rečenicu je kao mantru Prosinečki ponavljao od onog dana kad se saznalo za ponudu Bešiktaša. Niti na jedan način nije želio bilo što forsirati, sugerirati, sve je prepustio klubovima. Kad je u ponedjeljak otputovao u Tursku činilo se da će do potpisa ugovora ipak doći, ali nije. Štoviše, Prosinečki je potpisao novi ugovor s Kayserisporom koji vrijedi do 2015. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:29