Damir Krajač/CROPIX
TUŽAN RASPLET

Robert Prosinečki bio na korak od potpisa za Bešiktaš, Kayserispor sve stopirao?

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 19. lipanj 2013. 11:52

Kaos je i u turskom dijelu života Roberta Prosinečkog, ali ne toliko zbog prosvjeda u Istanbulu, koliko zbog pomanjkanja sluha Kayserispora koji se protivi njegovom preuzimanju slavnijeg i bogatijeg Besiktasa.

Dio turskih novinara, ali i srbijanski B92, javio je da je Prosinečki u utorak stigao u Istanbul i postao novi trener Besiktasa te tako izazvao reakciju glasnogovornika Kayserispora Oguza Ortaköylüoglua.

Veto Kayserispora

- Negativno smo odgovorili na zahtjev za odobrenje sastanka između našeg trenera Roberta Prosinečkog i Besiktasa, i nadamo se da se to pitanje neće više povlačiti.

Dodao je i kako je Prosinečki započeo s planiranjem nove sezone te nema govora da pristanu na raskid ugovora koji traje još jednu sezonu.

Prosinečki donosi nadu

Prosinečki je vrlo brzo nakon dolaska u središnju Anadoliju postao jedan od hit-trenera turskog prvenstva. Klub koji se u trenutku kada ga je preuzeo borio za prvoligaški ostanak, doveo je do petog mjesta. Preporod koji je donio Kayserisporu je podigao ugled u svijetu nogometa, a najuporniji je Besiktas čija višemilijunska baza navijača u Prosinečkom vide vođu s kojim će nakon pet sušnih godina vratiti naslov prvaka.

Linker
22. rujan 2024 11:00