Croatia's Niko Kranjcar reacts after scoring a penalty against Israel during Euro 2012 Group F qualifying soccer match in Ramat Gan stadium near Tel Aviv, Israel, Saturday, Oct. 9, 2010. (AP Photo/Ariel Schalit)
 AP
JUNAK UTAKMICE

Niko: Ovo je velika pobjeda, ovaj tjedan bio je stvarno dobar za obitelj Kranjčar

Kad je u pitanju izvođenje jednaesteraca Niko je rekao da ga je izbornik prije utakmice pitao hoće li pucati penal, i da su se već ranije o tome dogovorili
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. listopad 2010. 02:47

Hrvatski nogometaši izlazili su poprilično zadovoljni nakon pobjede nad Izraelcima. Junak utakmice Niko Kranjčar izašao je posljednji.

- Bitna tri boda. Bolje su otvorili utakmicu od nas, ali je Runje obranio tri dobre prilike. U drugom poluvremenu stvarali smo dosta šansi i polušansi iz kontri i polukontri. Nisam se bojao ni u posljednjim minutama jer sam znao da ćemo se obraniti - rekao je u uvodu Niko Kranjčar dodavši da će na gostovanju u Izraelu malo tko uzimati bodove.

Naravno, bio je to sjajan tjedan za obitelj Kranjčar, otac Zlatko pobijedio je Švicarsku, a Niko je donio pobjedu Hrvatskoj.

- Bio je to zaista odličan tjedan za nas.

Kad je u pitanju izvođenje jednaesteraca Niko je rekao da ga je izbornik prije utakmice pitao hoće li pucati penal, i da su se već ranije o tome dogovorili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 02:15