Admir Buljubašić/CROPIX
DVOJICA PALA

Neugodno iznenađenje - zaposlenike Hajduka u rano jutro dočekao - alkotest!

Sama pojava alkotestiranja sugerira sumnju da je bilo i onih koji na posao u Hajduku dolaze pod utjecajem alkohola
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. prosinac 2014. 08:36

U rano jutro ponedjeljka zaposlenike na Poljudu dočekao je alkotest ! Neuobičajen potez, ali sama pojava alkotestiranja sugerira sumnju da je bilo i onih koji na posao u Hajduku dolaze pod utjecajem alkohola. Sugerira, ali i ne potvrđuje, no zašto bi se onda alkotest radio.

Dvojica pala, Brbić prošao: 'Ja sam bio na 0.0, hvala na pitanju'

Navodno su i dvojica pala na testu puhanja, ali ako i jesu za početak će biti kažnjeni – opomenama. U ugovorima o radu alkoholiziranost je gruba/teška povreda radne discipline.

- Mi smo pozvali na testiranje, ali nismo znali da će biti baš danas. Ja sam bio na 0.0, hvala na pitanju – potvrdio nam je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić.

Zašto ste to napravili?

- Pa ne možeš dozvoliti da ti ujutro oko 10 sati bude alkoholiziranih na radnim mjestima. Ja ne kažem da ih ima, ali neka se prati. Dopuštamo popit dec vina poslije ručka, ali u 10 sati ima da svi trijezni! - rekao je Brbić.

Puhalo je njih – 55. Možda neki nisu ni bili na radnom mjestu, pa nisu puhali, ali o tom potom. Ne prave oko toga problem u Poljudu. Nego kažu da je ovo bilo upozorenje.

- To je uobičajeno kod trgovačkih društava, pa ne treba oko toga praviti ne znam kakvu priču – rekao nam je Brbić.

Kad su bili jučer, neće danas, danas je najsigurnije da se ovi koji testiraju neće opet pojaviti. Ali provjere su najavljene kao učestale i redovite, da djelatnici Hajduka vode računa... ( slobodna dalmacija)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:42