Damir Krajac / CROPIX
MAMIĆ UOČI MERCATA

'Nema ponuda za Pinta i Brozovića. Ako ih netko želi onda nas mora 'izuti iz cipela'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. studeni 2014. 18:19

Mnogo se ovih dana špekulira o mogućem odlasku hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića iz plave svlačionice. Engleski mediji navode da je Arsenal Dinamu spreman ponuditi 6,2 milijuna eura za kvalitetnog i potentnog veznjaka koji im je već duže na oku.

Iz Turske pak stižu vijesti da Slaven Bilić, trener Bešiktaša, prati povremenog portugalskog reprezentativca Ivu Pinta. U četvrtak, dok su se Modri pripremali za trening, sudarili smo se s glavnim i odgovornim ‘urednikom’ kad su u pitanju Dinamovi transferi, Zdravkom Mamićem. Kad smo ga pitali o mogućnosti transferiranja ove dvojice igrača u zimskom ili sljedećem ljetnom prijelaznom roku, na brzinu je kazao:

- Nemamo nikakvih ponuda. Ako netko želi dovesti bilo kojeg od naših ključnih igrača, onda nas stvarno, kako ja to kažem, mora “izuti iz cipela”. To je moje načelo, oni koji su nam važni mogu otići isključivo uz transfer za pamćenje, a one koji nam nisu presudni bit ionako poklanjamo. Ove cifre koje su spominju u medijima uopće nas ne zanimaju - kazao je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:19