Damir Krajač / Cropix
BRAZILAC U PRIMERI?

Ne 'prođe' li Granero, Sammir seli u Malagu! 'On je najbolje što Dinamo nudi'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. listopad 2011. 21:55

Granero je prva želja, Sammir druga. Objavili su to javno čelnici Malage, potvrdili ono o čemu se i ranije pisalo. Kako je uopće Malaga došla do Sammira? Podsjećamo, Dinamov je Brazilac još prošle godine bio na popisu želja Valencije, no, klub s Mestalle nije htio platiti više od šest milijuna eura. Onda je lani Sammir oduševio u susretu protiv Villarreala, tada su se mnogi španjolski mediji raspisali o njemu.

- On je odličan igrač, najbolje što Dinamo nudi. Ako je mogao tako odigrati protiv Villarreala, možda bi mogao uspjeti i u Primeri. On može početi odbrojavati dane u HNL-u, koji ne zaslužuje igrača takve klase - sjećamo se jednog od brojnih napisa o Sammiru u španjolskim medijima tada. Sammir se Španjolcima očito dopao, progledat će mu kroz prste i neuredan život i često neinspirativne partije, uvjereni da će igrač poput njega kod njih napraviti pomak.

No, Sammir ulazi u konkurenciju ako ne 'prođe’ Esteban Granero. Malaga bi možda i dala za njega devet milijuna eura, koliko Real traži, ali Jose Mourinho još nije načisto želi li ga prodati.

- On je najveći radnik u momčadi, nitko se ne trudi kao Granero. Moram mu dati minutažu - hvalio ga je prošle sezone Mourinho, no u Realu vrijede neka druga pravila.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:27