Davor Pongračić / Cropix
PRENAPORNA NOĆ

Jurčić izbacio Sammira iz momčadi, a Mamić zagrmio: 'Samo se mene napada'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 06. studeni 2011. 21:25

Mamićev filho više nije član prve momčadi Dinama! Kap koja je prelila čašu bio je bojkot treninga u subotu, ali i nedolazak na utakmicu sa Zagrebom. Noć s petka na subotu očito je bila prenaporna za Sammira, i Jurčić se odlučio na drastične mjere.

Kao ljubimac izvršnog predsjednika Sammir je bio povlaštena kasta u svlačionici, a žmirenje na učestale grijehe opasno je nagrizlo Jurčićev autoritet. Kazna se nametnula kao jedino logično rješenje, iako je ona stigla prekasno... Da se reagiralo čim se saznalo da Sammir češće gleda u dno čaše nego što probija suparničke obrane, šteta bila manja. Ovako, potencijalni reprezentativac na čijem se transferu ove zime očekivala prava mala berba, postao je 'bofl' roba i potencijalni član udruge alkoholičara Hrvatske!

Sammirova suspenzija zapravo je vrhunac maksimirskih zbivanja koja su počela odmah nakon utakmice sa Zagrebom. Pobjeda nad 'pjesnicima' trebala je biti poklon svlačionice Mirku Barišiću koji je u subotu navršio 75. godina. No, prisjeli su predsjedniku rođendanski kolači uz zvučnu kulisu koja je dolazila ispod zapadne tribine. Galama buntovnih navijača sa Sjevera koji su se verbalnim arsenalom obrušili na Mamića rođendanski je party pretvorila u karmine...

- U ovome samujem. Samo se mene napada, a nitko ne reagira - zagrmio je Mamić u VIP salonu pred zaposlenicima, članovima maksimirske vlade, ljudima iz HNS-a... Iako se činilo kako je s vremenom oglušio na uvrede, u subotu je pokazao da je i on tek od krvi i mesa.

- Da netko napadne vas ili igrače, ja bih prvi reagirao – pecnuo je Mamić ekipu oko sebe. A na to se čula - tišina! Nikad glasnija. Isti oni koje je nedavno okupio za 'milenijsku' fotografiju kao ljude koji stoje iza brenda, nisu stali iza šefa. Bilo bi to možda u redu da im Mamić nije većini dobrotvor čije benificije obilato koriste, upoznaju Europu i ponose se radnom knjižicom s maksimirskom adresom! Baš kao i Sammir kojem će Dinamo biti vrhunac karijere. Karijere koja je itekako obećavala...*

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:26