Vladimir Dugandžić/CROPIX
VUKOVIĆ UOČI ISTRE

Napadač Bilih podržao Torcidu: 'Odužiti ćemo se navijačima koji su spasili klub!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 16. listopad 2012. 14:02

Nakon reprezentativne stanke predstojećeg se vikenda nastavlja natjecanje u 1. HNL, pa će tako Hajduk u nedjelju biti domaćin Istri 1961 na Poljudu. Nadolazeću utakmicu Bilih i turbulentna zbivanja u klubu kratko je prokomentirao i napadač Ivan Vuković.

- Dobro smo se odmorili u zadnjih petnaestak dana i zaželjeli smo se utakmica. Nadamo se slavlju protiv Istre na Poljudu u idućem kolu, a ovim putem htio bih pozvati navijače da nas još jednom dođu podržati u što većem broju, a mi ćemo im se odužiti pobjedom. Oni su naša velika snaga što su već dokazali ranije, ali i u ovim teškim vremenima za klub koji su, mogu reći, oni spasili i svi smo im zahvalni na tome, imaju punu podršku svih igrača, kazao je Vuković.

Vuković se kratko osvrnuo i na samu utakmicu protiv Istre u nedjelju:

- Svaka pobjeda, pogotovo kući puno znači, a sada nam dolazi niz utakmica na Poljudu što je jako dobro za nas jer svi znamo da trenutačno igramo puno bolje kod kuće nego u gostima. Neće biti lako, ali prilično sam siguran da ćemo osvojiti sva tri boda i barem se malo približiti vodećem Dinamu - kazao je Ivan Vuković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:28