Damir Krajač/CROPIX
NITKO SRETAN KAO MAMIĆ

'Najponosniji sam Hrvat! Ne mogu se pomaknuti, ali odlazim u noć, napit ću se...'

'To je poruka svima onima koji su se nabacivali blatom na hrvatski nogomet, koji su ga polijevali crnilom. Nakon večeri u Istanbulu sve je sjajno, divno, hajdmo sad svi uživati'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. studeni 2011. 11:23

Nakon utakmice u Istanbulu Zdravko Mamić, koji je zbog bolova u leđima ostao kod kuće, bio je oduševljen.

- Najponosniji sam Hrvat, makar znam da su svi ponosni, ovo je bilo pravo čudo. Svaka riječ koju bih kazao i kojom bih želio opisati ono što su naši dečki pokazali u Istanbulu bila bi promašena.

Sipao je Mamić slapove hvalospjeva na Slavena Bilića i Vatrene.

- Bila je to veličanstvena noć Slavena Bilića i svih koji su jučer igrali u Istanbulu, svi su jednostavno bili nevjerojatno dobri, izvrsni, kakva li je to noć hrvatskog nogometa.

Onda je naravno u svom stilu kazao:

- Bez obzira što me bole leđa, što se ne mogu pomaknuti, odlazim u zagrebačku noć, napit ću se, krećem jednom orkestru kupiti nove instrumente! Idem pjevati u čast Slavena Bilića, Ivice Olića, Marija Mandžukića, Eduarda, Šimunića, Vide, Ćorluke, Modrića... i naravno svih ostalih jer svi su bili heroji.

Prije no što je krenuo na slavlje u zagrebačku noć Mamić je dodao:

- Ova godina bit će označena kao veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Hrvatska se plasirala na EP u Ukrajinu i Poljsku, Dinamo igra Ligu prvaka. To je poruka svima onima koji su se nabacivali blatom na hrvatski nogomet, koji su ga polijevali crnilom. Nakon večeri u Istanbulu sve je sjajno, divno, hajdmo sad svi uživati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:33