VATRENO VESELJE

Mamiću popustila leđa! Doveo tamburaše u Maksimir i svima zapovijedio prekid posla!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. studeni 2011. 12:01

U plavom domu jučer se slavio uspjeh reprezentacije i odlazak na EP u Ukrajinu i Poljsku. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u 13 sati svim djelatnicima radne zajednice zapovijedio je prekid posla, od nekud su se pojavili glazbenici i uslijedila je proslava. Sviralo se, pjevalo i gostilo u Maksimirskoj 128, plavo društvo radosno je slavilo i veselilo se trijumfu Bilićeve reprezentacije.

Na proslavi plasmana na Europsko prvenstvo bili su apsolutno svi osim prve momčadi i stručnog stožera koji su jučer odrađivali poslijepodnevni trening. Trener Jurčić nam je kazao najvažniju vijest:

- Kelavi je mnogo bolje, nema više otekline. Danas će se priključiti u normalan trening i putovat će s nama u Split na utakmicu koju igramo u petak.

Na naše pitanje hoće li reprezentativni vratar braniti u Parku mladeži, Krunoslav Jurčić je rekao:

- To još ne mogu ustvrditi, moram vidjeti kako će podnijeti današnji trening s punim kapacitetom. Dakle, bit će s nama u autobusu, ali vidjet ćemo hoće li stati između vratnica.

Ukoliko i neće braniti protiv Splita Kelava će sigurno braniti protiv Reala u utorak. Trenirao je ali po posebnom programu i Šime Vrsaljko. Kod njega stvar s ozljedom ide na bolje, a šef struke Plavih kazao je:

- Bilo bi preoptmistično kazati da će Šime biti spreman za utakmicu s Realom u utorak, ali bitno je da trenira sa sve jačim intenzitetom.

Tako je, eto, jučer bilo u Maksimiru, u klupskim prostorijama se slavilo reprezentaciju, a na travnjaku ispod juga trener Jurčić spremao je svoje momke za ogled sa Splitom u Parku mladeži. Modri najavljuju pohod na sva tri boda, u plavim redovima vlada veliki optimizam, jer drže da se momčad u ovoj pauzi zbog stanke u reprezentaciji osvježila te da će u Dalmaciji pokazati sve što zna.

Jučer su u Maksimiru regeneracijski trening odradili reprezentativci koji su bili u 'akciji Turska’, svi se osjećaju odlično i prema onome što smo čuli od trenera Jurčića možemo zaključiti da bi petak u Splitu mogao biti sretan dan za Dinamo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:29