Damir Krajač / Cropix
MAMIĆ O AMBICIJAMA

'Najavljivati Ligu prvaka, onda se ne plasirati, pa ostati razočaran? To nema smisla...'

'Prva i osnovna stvar je štednja. Pitate me koliko je Dinamo spreman uložiti u pojačanja? Ako vam kažem da ćemo štedjeti, onda je valjda jasno da se nećemo razbacivati'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. svibanj 2011. 11:11

Kako će izgledati Dinamo nakon odlaska Vahida Halilhodžića? Što je s planovima koje je kovao Vaha? Što je s pojačanjima koje je podcrtao 'Mourinho iz Jablanice’? Jesu li planovi trenera koji umjesto na Dinamovoj klupi sjedi s odvjetnicima bačeni u koš? Tko će napraviti nove?

Mnogo je pitanja za nadolazeću sezonu. Naravno, tu je i ono o odabiru novog trenera. Uvijek se može špekulirati, ali ponekad je bolje čuti gazdu kluba koji posljednjih dana emitira izrazito dobro raspoloženje.

- Najbitniji je opstanak kluba! To je najveći cilj - kazao je Zdravko Mamić

Odmah smo shvatili što slijedi dalje. Kad se zavrtjela priča oko pojačanja, gazda je povukao ručnu. Jako je povukao ručnu...

- Prva i osnovna stvar je štednja. Pitate me koliko je Dinamo spreman uložiti u pojačanja? Ako vam kažem da ćemo štedjeti, onda je valjda jasno da se nećemo razbacivati.

Shvatili smo da je s odlaskom Vahida Halilhodžića stišana euforija, gromoglasna najava Lige prvaka, zvona koja su najavljivala neke spektakularne dolaske su utihnula.

- Po čemu bi to Dinamo morao igrati Ligu prvaka? Najavljivati tako nešto, onda se ne plasirati, pa ostati razočaran, nezadovoljan, frustriran? To nema smisla, to je neozbiljno.

Hoćeli doći Josip Šimunić?

- Znate da ga želimo dovesti, ali ako će njegova potraživanja biti prevelika, nećemo to moći pratiti. S tim da ne zaboravite da smo mi već potpisali s jednim pojačanjem, Mehmedom Alispahićem.

Pročitali smo u jednom dnevnom listu da vas zanima Brazilac Kleber?

- Ja vama jedno, a vi mene pitate opet o dolascima. Kleber? Dajte, budite ozbiljni... Nikad o njemu nije progovorna niti jedna riječ.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:33