Damir Krajač / Cropix
MAMIĆ NAŠAO ZAMJENE

Morales, Kramarić, Dodo, Slepička i Calello odlaze, umjesto njih stižu Japanci!

Andreju Kramariću u zimskom prijelaznom roku namijenjena je Lokomotiva, ali mladi napadač i njegov otac nisu baš sretan zbog toga i lako bi mogli zatražiti ispisnicu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. studeni 2010. 14:26

Ako Vahid Halilhodžić ne omekša, a šanse za to su mizerne, Pedru Moralesu su dani u Dinamu odbrojeni i s konačnim 'zbogom’ mogao bi se susresti već danas! Maksimirski zvori nude još jednu zanimljivu informaciju - ako se poput Feniksa uzdigao iz pepela, na izlaznim vratima je i Argentinac A drian Calello.

S druge strane, Andreju Kramariću namijenjena je Lokomotiva u zimskom prijelaznom roku. Međutim, problem leži u činjenici da mladi 'Krama’ nije oduševljen s tom idejom, isto kao i njegov otac koji skrbi o karijeri jer Dinamov napadač nema menadžera. Iako ima potpisan ugovor s Dinamom na 7,5 godina, nije isključeno da Kramarić zatraži ispisnicu iz Dinama! Dodo i Slepička su zapravo najjednostavniji kad je u pitanju zimski odlazak.

Dolaze tri Japanca

Zoran Mamić u Japanu traži ofenzivnog i defenzivnog lijevog veznjaka. Na meti su mu četiri igrača - Takashi Usami (18), Michihiro Yasuda (22), Akihiro Ienaga (24) i etablirani napadač Shinji Okazaki (24).





Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:53