NIJEMCI ODUSTALI

MODRIMA ZABIO HAT-TRICK Ante Budimir uskoro postaje novi centarfor Dinama!?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2014. 11:05

Počelo se o tome šuškati još nakon njegova hat-tricka Dinamu, zatim i kad u Aalborgu nisu pregovori sa St. Paulijem došli do završne točke. No, sve se glasnije priča da je Ante Budimir u susretu sa Zagrebom u petak zadnji put bio Lokomotivin igrač i da će na kraju ipak pojačati Dinamo!

Očito, tri gola koja je prije tjedan dana zabio Modrima ostavila su jaki dojam na Zorana Mamića i Dinamovu upravu, Budimir bi ipak mogao karijeru nastaviti u Maksimiru, iako se to do neki dan činilo nemogućim. Podsjetimo, ljetos se baš njega spominjalo kao moguće Dinamovo pojačanje, no Modri su odustali i doveli Radonjića, koji se dosad nije pokazao, premda ne može nitko ni reći da je dobio previše šansi, čovjeku treba dati vremena.

No, kao što u Dinamu i sami kažu, vremena nemaju i traže nova rješenja odmah i sad. Jedno od njih možda je Budimir, iako, još uvijek je moguće da sleti neka primamljiva ponuda i on ode u inozemstvo ili da se u Dinamu predomisle i, prođu li Aalborg, odluče se za neko zvučnije ime. No, ono što je točno i sigurno, Budimirov odlazak u Dinamo smatra se vrlo izvjesnom, čak i vjerojatnom opcijom u ovom trenutku...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:05