Ronald Goršić/CROPIX
NAKON DEBAKLA U PH

Modri se odlučili na drakonske kazne juniorima: Dino Špehar 'lakši' za 20 tisuća kuna!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. ožujak 2012. 12:28

Nije se završilo samo na smjeni trenera juniora Željka Dacera. Posrtanje Dinamove mlade garde, katastrofa protiv Osijeka i golem zaostatak od 14 bodova za Hajdukom, bio je razlogom jučerašnjeg sastanka u Maksimiru. Direktor škole Romeo Jozak okupio je kompletnu juniorsku momčad, održao im prigodnu bukvicu, te sve one koji imaju profesionalne i stipendijske ugovore kaznio oduzimanjem dvije mjesečne plaće! Usput im je zaprijetio i mogućim raskidima ugovora na ljeto!

Najgore je prošao Dino Špehar, mladić koji je član i seniorskog sastava Ante Čačića, a koji je na svoju žalost bio na travnjaku protiv Osječana. Špehar ima profesionalni ugovor s klubom, a njegove dvije plaće iznose oko 20 tisuća kuna. Profesionalni ugovor ima još jedan kažnjenik, Jozo Šimunović, dok su Alvir, Ivančić, Pavičić, Plum, Leko i Grčić vlasnici stipendijskih ugovora od 2000 kuna mjesečno, što znači da će nabrojani ostati bez 4.000 kuna.

- Onome tko se neće moći nositi s pritiskom igranja u Dinamu, zahvalit ćemo se na ljeto. Imaju momci kapaciteta, nije on iščeznuo, ali moraju pokazati i karakter - kazao je Jozak.

Mladi Špehar je zapravo žrtva cijele ove priče. Čačić ga je priključio prvoj momčadi, vodio ga je na pripreme, mladić se nadao da će ovoga proljeća dobiti koju minutu u prvoj momčadi. Ali, isto tako je trener naglasio da će igrati utakmice za juniore. Eto, nije im uspio pomoći, i s njim u sastavu potonuli su do dna. A on sad mora plaćati najveću kaznu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:48