Ronald Goršić/CROPIX
POBJEŠNJELI JUNIORI

'Puca' od nervoze: Dino Špehar se već drugi put potukao i izbjegao kaznu!

Špehar se nedavno sukobio s Tinom Karamatićem, a Osječanin je izvukao deblji kraj. Međutim, na kraju je nadrapao Karamatić koji je ubrzo otišao u zaprešićki Inter
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. travanj 2012. 11:01

Dok se u seniorskoj svlačionici slavi naslov prvaka, u juniorskoj je sve više nervoze. Nakon smjena trenera, nezadovoljstva rezultatima i kazni igračima, do nove je 'eksplozije' došlo proteklog vikenda na utakmici Varaždina i Dinama. Još za vrijeme susreta 'pokačili' su se međusobno modri igrači Dino Špehar i Kruno Ivančić oko jedne pogrešno dodane lopte, a sukob je nastavljen i nakon susreta u svlačionici. Potukli su se, nije to uopće bila bezazlena tučnjava, razdvajali su ih suigrači i članovi stožera, činilo se tada da će obojica biti vrlo drastično kažnjeni.

- Htio sam ih u prvi tren radikalno kazniti, međutim, u razgovoru sa mnom ispričali su se za incident, izgladili sukob i shvatili što su napravili pa sam ih odlučio pomilovati - rekao je direktor Dinamove omladinske škole Romeo Jozak.

Inače, to nije prvi incident u kojemu se našao Dino Špehar. Ranije se sukobio s Tinom Karamatićem, navodno je u toj tučnjavi Špehar izvukao deblji kraj. Međutim, na kraju je nadrapao Karamatić koji je ubrzo otišao u zaprešićki Inter.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:47