DINAMOVA SVLAČIONICA

MODRI OPREZNI Čop: 'Još nećemo slaviti, sjećate se što se dogodilo s Aalborgom...'

Dinamo je danas odigrao iznimno inteligentnu utakmicu. Bili smo prava momčad - rekao je Pinto
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. kolovoz 2014. 09:41

Eduardo:

- Sretni smo zbog pobjede, ali isto tako i oprezni jer imamo neugodno iskustvo iz bliske prošlosti. Moramo biti koncentrirani, pobijediti i tako trijumfalno ući u Europsku ligu.

Duje Čop:

- Pobijedili smo, imamo lijepu prednost, ali posljednja utakmica s Aalborgom je pokazala da ako se opustimo, možemo imati problema s bilo kakvim protivnikom. Protiv Petrolula smo pokazali dobru momčadsku igru, nadam se da će tako biti i u uzvratu te se nadam da ćemo igrati Europsku ligu.

Arijan Ademi:

- Bila je to dosta teška utakmica, ali zasluženo smo dobili. Imali smo još nekoliko šansi, a primili smo vrlo nespretan gol. Pobjeda od 3:1 je dobar i krasan rezultat, ali to još ništa ne znači, moramo biti maksimalno spremni i pažljivi u drugoj utakmici te to riješiti na najbolji mogući način.

Wilson:

- Odigrali smo jako dobru utakmicu. Od početka smo odlično stajali na travnjaku i izvrsno odradili sve naše zadatke. Naravno, neću kazati da je sve gotovo, sljedeći tjedan čeka nas uzvratna utakmica i moramo potvrditi sve ovo dobro što smo danas napravili.

Pinto:

- Dinamo je danas odigrao iznimno inteligentnu utakmicu. Bili smo prava momčad, držalo nas je zajedništvo, što je na kraju donijelo ovu veliku pobjedu. Prednost je velika, ali neće nas zavarati, znamo da toliko dobri moramo biti i za sedam dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:38