MJESECIMA VAN TERENA

Modri kapetan u problemima: 'Ova će me ozljeda samo ojačati, vratit ću se još jači'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. svibanj 2015. 18:50

Mjeseci bez pravih treninga i utakmica, nema goreg za sportaša. Tako još od priprema u Španjolskoj početkom godine živi Dinamov kapetan Domagoj Antolić koji ima vrlo neugodnu ozljedu leđa koja ga mjesecima drži udaljenog od travnjaka.

- Siguran sam da će me ova ozljeda samo ojačati i da ću se vratiti još jači - rekao je Antolić koji ima problema s ozljedom leđa.

- Išao sam kod četiri vrhunska doktora u Hrvatskoj i sada nedavno u inozemstvu te dobio dvije različite dijagnoze. Traje već mjesecima i stvarno nije lako. Kroz desetak dana bi trebao ići na još neke konzultacije pa se nadam da ćemo točno znati što je problem.

Što je problem?

– Bole me leđa kod promjene pravca. Nema tu neke velike filozofije. Osjećam jaku bol, a radi se o leđima bez kojih ne mogu ništa. Ne mogu ih "šparati". Puno mi znači što sam propustio cijelu polusezonu. Jako mi je teško gledati suigrače s tribine ili na televiziji, sve te pobjede, novi naslov prvaka i ulazak u finale Kupa, a ja im ne mogu pomoći – objasnio je Antolić.

Domagoj već ima iskustva s ozljedama tako da dosta optimistično gleda na cijelu situaciju.

- Nažalost ili možda na sreću imam iskustva jer sam imao problema s metatarzalnom kosti zbog koje sam nekoliko puta pauzirao po više mjeseci. Kažem, teško je i nema gore stvari za sportaša nego biti ozlijeđen, ali siguran sam da će me ova ozljeda samo ojačati i da ću se vratiti još jači, posebno u glavi – zaključila je Modra osmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 14:51