UOČI DERBIJA

Mirko Barišić: Maleš sigurno neće Mamiću zabraniti ulazak u ložu

'Mi smo hajdukovce pozvali na ručak i lijepo smo se družili. Zaista je bilo sjajno, ugodno. E, sad, hoće li oni pozvati nas, to ne mogu znati. To je odluka vodstva Hajduka'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. rujan 2011. 22:41

Pitali smo predsjednika Dinama Mirka Barišića: 'Idete li u Split’?

- Kakvo je to pitanje? Naravno da idem!

Pitanje jasno, nije bilo slučajno. Posljednjih dana jako se zaoštrilo na relaciji Zagreba i Splita. Padale su teške riječi i optužbe.

- Mi dolazimo u svoj grad, idemo k svojim prijateljima - kaže predsjednik.

Podjsetili smo ga kako je prvi čovjek Hajduka Hrvoje Maleš najavio kako će možda zabraniti ulazak u svečanu ložu Zdravku Mamiću.

- To se neće dogoditi!

Kako može biti siguran?

- To bi značilo da nismo dobrodošli. Zato u to ne vjerujem.

Ipak, ako se zabrani ulazak izvršnom predsjedniku, hoćete li vi onda sjediti u Hajdukovoj svečanoj loži?

- Kažem vam da se to neće dogoditi. Zdravko Mamić i ja sjedit ćemo u loži, duboko vjerujem da će sve proći u civilizacijskom ozračju. Neće biti nikakvih problema.

U Dinamu žele spustiti tenzije, derbi prebaciti na nogometni teren. A što misli Barišić, hoće li Hajduk pozvati Dinamo na ručak prije utakmice u subotu? To je nekad bila tradicija koja se u međuvremenu prekinula, pa se onda opet uspostavila.

- Mi smo hajdukovce pozvali na ručak i lijepo smo se družili. Zaista je bilo sjajno, ugodno. E, sad, hoće li oni pozvati nas, to ne mogu znati. To je odluka vodstva Hajduka - zaključio je Barišić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 11:46