Fulham FC
PROBLEMI ZA ŠTIMCA

Milan Badelj, Mladen Petrić i Dejan Lovren otpali za Makedoniju i Belgiju!

Badelj je u debitantskom nastupu za HSV napustio travnjak na poluvremenu, riječ je o zadnjoj loži, liječnici procjenjuju da mu slijedi dvotjedna stanka
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. rujan 2012. 21:34

Subota je bila crna za reprezentaciju. Vatreni se okupljaju sutra za start kvalifikacija s Makedonijom, a Igor Štimac u jednom je danu ostao bez trojice igrača; otpali su Milan Badelj, Mladen Petrić i Dejan Lovren.

Badelj je u debitantskom nastupu za HSV napustio travnjak na poluvremenu, riječ je o zadnjoj loži, liječnici procjenjuju da mu slijedi dvotjedna stanka, preciznija dijagnoza bit će poznata nakon što obavi magnetsku rezonancu. Uradit će je u Njemačkoj, nije se obvezan pojaviti u Zagrebu. Isto vrijedi i za ostalu dvojicu.

Mladen Petrić, koji je trebao biti povratnik među Kockaste, izašao je s terena prije kraja susreta na lošem gostovanju Fulhama kod West Hama. I njemu je, kao i Badelju, stradala zadnja loža.

Dejan Lovren muči druge brige. Na zagrijavanju uoči Lyonova dvoboja osjetio je ponovno bol u stopalu. Obnovio se problem s ligamentom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 12:13