Tea Cimaš/CROPIX
BOD K'O KUĆA

Matjaž Kek oduševljen remijem: 'Svaka čast dečkima, ali ujutro u 11 je trening!'

'Glavno da smo se upisali, rekao sam vam da nećemo završiti na 'nuli'. Početkom drugog dijela smo igrali po mom ukusu, ali nemamo snage da bi to razdoblje produžili'
Piše: Luka BenčićObjavljeno: 03. listopad 2013. 23:24

Trener Matjaž Kek na presici poslije utakmice rekao je da Rijeka osvojeni bod apsolutno zaslužuje.

- Iskopali smo taj bod u fantastičnoj, čarobnoj atmosferi Kantride i to je svima nagrada, i nama i navijačima. Nismo pobijedili, ali nismo ni izgubili od velike ekipe. Igrači neka sada proslave, ali ujutro u 11 je trening jer nas čeka Dinamo - rekao je Kek koji je ponovo izmamio ovacije navijača. Priznao je da za ovaj nivo natjecanja treba bolja fizička sprema.

- Mislim da smo taktički odigrali kako treba. Zadnjih pet minuta prvog i prvih 10 minuta drugog poluvremena, to je ono što bih želio kroz cijelu utakmicu. Ali za to treba još puno rada i odricanja i do toga će doći - kazao je Matjaž Kek.

Trener Betisa Pepe Mel s puno je respekta govorio o momčadi protiv koje su upravo izvukli bod.

- Rijeka je bila na visokom nivou i Betis je dao sve od sebe. Znali smo da nas čeka teška utakmica i sve u svemu bilo je dobro. Tražili smo pobjedu, mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji, ali Kantrida je jako težak teren. Sljedeće dvije utakmice su odlučujuće za to tko će biti prvi u grupi. Igramo s Portugalcima i nadamo se da ćemo izvući četiri boda - rekao je Pepe Mal.

Utakmicu je s tribina pratio i Robert Jarni koji je svojevremeno igrao u Betisu. Iako je pohvalio Rijekinu igru, kazao je da bi Europska liga, s obzirom na učestalo ozljeđivanje igrača, Rijeku mogla skupo koštati.

- U Hrvatskoj je ritam utakmica puno slabiji nego tamo.Kod njih se svake nedjelje igra u visokom ritmu i to je njima normalno - rekao je Jarni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 21:28