RUTINSKA POBJEDA

Matjaž Kek nakon slavlja na Farskim Otocima: 'Uzeli smo ono po što smo došli'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2014. 11:22

Nogometaši Rijeke pobijedili su u prvom susretu 3. pretkola Europske lige na Farskim otocima momčad Vikingur Gote s 5-1 i praktički osigurali prolazak i prije uzvrata na Kantridi.

Rijeka je na dalekim Farskim otocima pokazala snagu i slavila s visokih 5-1 protiv momčadi koaj je u prošlom kolu eliminirala norveški Tromsoe. Prolazak Riječana u naredni krug uopće nije dolazio u pitanje, a pogotke su za Riječane postigli Marko Lešković (14), Zoran Kvržić (45+1, 76), Adis Jahović (51) i Andrej Kramarić (81-pen), dok je pogodak za domaćine dao Hallur Hansson (35).

Adis Jahović: Bit će nam lakše igrati na Kantridi, na našoj prirodnoj travi. Sretan sam zbog prvog pogotka u Rijeci, nadam se da će ih biti još mnogo. Mislim da smo pitanje prolaza riješili, protivnici su dosta jaki i visoki, ali igrali smo našu igru, a to je bilo dovoljno.

Zoran Kvržić: Dali smo sve od sebe da si olakšamo život u uzvratu što smo i učinili. Možemo razmišljati o playoffu... Uvjeti? Nema veze, dobili smo.

Matjaž Kek: Uzeli smo ono po što smo došli, dobar rezultat uoči uzvrata. Ne želim nikoga isticati. Cijela momčad imala je vrhunski pristup, vidio sam par dobrih stvari, ali i neke koje mi nisu po volji. Za četiri dana čeka nas Istra, novi derbi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 15:29