Nenad Dugi / Cropix
ONI OSTAJU NA VLASTI?

Marković: To je bio primitivan skup građana; Vrbanović: Jasno da je nelegalna...

Bio je to i pokušaj remećenja reda i rada u hrvatskom nogometu, napad na sve ono što se sprema u budućnosti kad je hrvatski nogomet u pitanju, kaže Marković
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. veljača 2011. 10:00

Vlatko Marković u nedjelju je poslijepodne bio iznimno dobre volje. Sigurno je nakon Skupštine u Westinu zaključio da mu protivnici nisu baš neka “marka”.

- Da, sve znam. Čujem i vidim da je jedan zastupnik glasao za dvojicu!

Onda je kazao što misli o svemu što se događalo na Štimčevoj skupštini.

- Bio je to skup građana bez zakonske osnove. O svemu ćemo brzo referirati Uefi, jer je jasno da je Skupštinu mogao sazvati samo predsjednik HNS-a, a to je - Vlatko Marković.

Marković je, naravno, spominjao i nedostatak vjerodajnica kod zastupnika, da bi poentirao ovako.

- Skup građana u Westinu bio je napad na hrvatsku nogometnu reprezentaciju, na njene sjajne rezultate, na izbornika Slavena Bilića i njegov stručni stožer. Nekima je očito jako žao što je reprezentacija među deset najboljih na svijetu u posljednjih 5-6 godina. Bio je to i pokušaj remećenja reda i rada u hrvatskom nogometu, napad na sve ono što se sprema u budućnosti kad je hrvatski nogomet u pitanju.

Marković, koji je jučer izgledao kao veliki pobjednik, još je dodao:

- Ne znam što bi se još moglo kazati o tom skupu građana. Osim da je bio primitivan i nepripremljen. Psi laju, karavane prolaze. Mi idemo dalje s poslom, pred A vrstom su važne kvalifikacijske utakmice za Euro, jedna mlada vrsta se sprema za SP, igraju i sve ostale...

U Dinamu smo pokušali saznati neke komentare na Skupštinu u Westinu. Nije ih bilo. Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić nije se želio niti osvrnuti na događaj. Direktor Damir Vrbanović bio je dobrog raspoloženja.

- Kod tasta sam na gablecu, jedem prezvuršt i sad ću popiti čašu crnog vina. Skupština u Westinu? Nemam komentara. Pa valjda je jasno da je nelegalna - zaključio je Vrbanović i natočio čašu u obiteljskom raspoloženju.

U Maksimiru ništa nisu željeli komentirati sigurno iz razloga što smatraju da se Štimčevoj struji ne treba davati bilo kakvu važnost, a to bi se s komentarima ipak postiglo. Po njima, događaj u Westinu očigledno se nije niti zbio...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:31