Ronald Goršić/CROPIX
ODGOVOR HAJDUKU

Mamići i Vaha poslali Cvetkovića u Brazil: 'Kupi nam dva ofenzivna veznjaka'

To bi trebala biti Dinamova pojačanja za proljeće, ali još više za LP koju Modri namjeravaju igrati. S Cvetkovićem je otputovao Božo Slišković, stručnjak za brazilsko tržište
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2010. 15:20

Dinamo će svoja pojačanja za zimski prijelazni rok potražiti u Brazilu! Danas je u zemlju nogometa i sambe otputovao Zvjezdan Cvetković, trener u nogometnoj školi Dinama, ali čovjek od golemog povjerenja Zdravka Mamića i Vahida Halilhodžića. Nije čudo, Cvetković je za svog posjeta Brazilu svojevremeno pronašao - Sammira! Na tome mu je Mamić vječno zahvalan.

- Idem u Brazil kako bih pronašao novog Sammira!

To nam je Cvetković kazao uoči puta koji će trajati čak mjesec dana. Čovjek koji slovi kao vrhunski skaut i koji može prepoznati pravog igrača, gledat će utakmice i treninge u Sao Paulu, Belo Horizonteu, Coritibi, Florianopolisu...

- Cilj je pronaći prave, odlične nogometaše za Dinamo - bio je kratak Cvetković ne želeći ulaziti u dublje analize niti naputke koje mu je dao Vahid Halilhodžić.

Naši klupski izvori pak tvrde da će Cvetković u Brazilu pokušati pronaći dva igrača, lijevog i desnog ofenzivnog veznog. To bi trebala biti Dinamova pojačanja za proljeće, ali još više za Ligu prvaka koju Modri namjeravaju igrati sljedeće sezone. S Cvetkovićem je otputovao Božo Slišković, stručnjak za brazilsko nogometno podneblje, inače zastupnik trenutačno najboljeg Dinamovog igrača, već spomenutog Sammira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 23:50