Zapresic, 301010.Prva HNL liga, 13.kolo nogometne utakmice izmedju Intera i Dinama.Na slici: slavlje nakon gola Sammira pored igraci Sime Vrsaljko i Leandro Cufre.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
TKO DOLAZI U MAKSIMIR?

Mamićev cjenik: Za Vrsaljka želi 25 milijuna eura, Badelj i Sammir koštaju po 12 milijuna!

U Maksimiru za Šimu Vrsaljka cijena nije izvješena, ali kažu da će to biti najveći transfer u povijesti kluba iz Maksimira, ali da će iznositi između 25 i 30 milijuna eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2010. 13:57

Zdravko Mamić najavio je kako će se danas u Maksimiru ukazati čelnik jednog od najboljih svjetskih klubova. Misteriozni gazda velikog kluba navodno dolazi po dva Dinamova igrača. O kojem se klubu radi Mamić nije želio otkriti, o kojim se igračima radi također je obavijeno velom tajne.

Dinamov dopredsjednik je čvrsto obećao kako će odbiti svaku ponudu, bez obzira na ponuđeni novac. Hoće li uistinu biti tako pokazati će vrijeme. Za vjerovati je da se tajanstveni nogometni velikan 'popalio' za Badelja, Vrsaljka ili Sammira. Čast ostalim igračima, no samo je ovaj trojac sposoban privuću pažnju - svjetskog velikana.

Pokušali smo procijeniti koliko će Dinamo tražiti novca za spomenutu trojku:

ŠIME VRSALJKO - 25 milijuna eura

Toga mladića, kaže Zdravko Mamić, traži gotovo cijela Europa. Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham.... On je hrvatski Gareth Bale, momak sjajnih tjelesnih predispozicija i nogometnog znanja, a tek mu je 19.

Cijena: U Maksimiru za njega nije izvješena, ali kažu da će to biti najveći transfer u povijesti kluba, da će iznositi između 25 i 30 milijuna eura.

MILAN BADELJ - 10 do 12 milijuna eura

Još jedan mladić, koji nema izvrsne motoričke predispozicije kao Vrsaljko, ali je vrstan nogometni znalac, sposoban igrati i defenzivnog i ofenzivnog veznog, zna zabiti gol, asistirati. Sevilla je već ove zime nudila 8 milijuna eura, traže ga klubovi iz Bundeslige, Serie A.

Cijena: Nagađa se da bi ga Dinamo prodao za iznos od 10 do 12 milijuna eura.

SAMMIR - 12 do 15 milijuna eura

Najbolji igrač Dinama ove sezone kad se probudio njegov nogometni talent. Odličan veznjak, jak u duelu, asistent i golgeter. Još prije godinu i pol, kad nije bio niti približno tako dobar, Dinamo je odbio ponudu 6 milijuna eura. Danas Mamićev ljubimac vrijedi mnogo više.

Cijena: Špekulira se da bi iz Maksimira mogao otići za svotu od 12 do 15 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 01:22