Boris Kovačev/CROPIX
ZABORAVLJENI NAPADAČ

Mamići dalje časti Lokomotivu: Nakon Leke na Kajzericu stigao i Ante Rukavina!

Ruben Lima traži inozemni angažman, a ako sve propadne i on stiže kod Ivkovića
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. kolovoz 2014. 22:11

Odjeknula je vijest da se Lokomotiva pojačava Dinamovim dokapetanom, da će Jerko Leko najmanje godinu dana provesti na posudbi na Kajzerici . Sudbina je htjela da mu je baš susret protiv Lokomotive bio zadnji u Dinamovu dresu, danas je bio s novom momčadi, odradio trening, pa prijateljsku utakmicu protiv Lučkog... Leko ima 34 godine, ali ne nedostaje mu motiva, nije se htio uljuškati u situaciju “imam dobar ugovor i briga me hoću li igrati”, nije mu ispod časti otići na posudbu, htio je igrati.

- Mislim da još mogu igrati nogomet na visokoj razini i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima - rekao je Jerko pa zaključio:

- Želio bih se zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas - rekao je Leko.

Koji je prije no što je otišao prema Kajzerici potpisao novi, jednoipogodišnji ugovor s Modrima. Tako će biti Dinamov igrač do 2016., tko zna, možda još nije odigrao posljednju utakmicu za Modre.

A njegov odlazak u Lokomotivu pokrenuo je mini lavinu, naime, od danas je novi igrač kluba s Kajzerice i Ante Rukavina! Tomislav Ivković dobio je novu “devetku”, zamjenu za Antu Budimira, Rukavina tako ipak neće ostati s Dinamovom B momčadi i igrati treću ligu, već će, eto, nakon Šibenika, Hajduka i Dinama igrati u svom četvrtom prvoligaškom klubu. Podsjetimo, Rukavinu je Zoran Mamić još zimus prekrižio u prvoj momčadi, ljetos je bio blizu Čornomoreca, no ta se posudba izjalovila i sad je, ipak, dobio prvoligaški angažman, igrat će za Lokomotivu. Već u idućem kolu, protiv Hajduka Leko i Rukavina bit će u sastavu Lokomotive!

Navodno, ni to nije sve, moguće je da na Kajzerici osvane još koji igrač Dinama. Spominje se Ruben Lima, koji, doduše, traži inozemni angažman, ako ga ne pronađe i on bi mogao putevima Leke i Rukavine, upoznati i Zagreb s druge strane Save.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 05:26