Dragan Matić/CROPIX
NAKON TRI MJESECA

Mamić s igračima na večeri! Je li to početak pomirbe svlačionice i gazde?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2012. 12:24

Zdravko Mamić sinoć se nakon dugo vremena pojavio među Dinamovim igračima, odveo je cijelu momčad i stručni stožer na večer u jedan ugledni zagrebački restoran.

Bila bi to jedna obična večera, kakvih je u prošlosti u Dinamo bilo puno, štoviše, bile su uobičajene, da se Mamić nakon poraza od Lyona nije potpuno distancirao od svlačionice, gotovo da je izbjegavao susret s igračima. Podsjetimo, nakon teškog (1:7) poraza od Lyona Mamić je prvo javno proglasio igrače glavnim krivcima, potom ih i izvrijeđao, a kasnije je najavio i 'kresanje’ ugovora.

A to baš nije naišlo na odobravanje svlačionice pa se Mamić ubrzo povukao na 'rezervne položaje’. Nije ga bilo na pripremama u Portugalu, prije toga u Međugorju nije baš previše komunicirao s igračima, vladao je do sinoć 'hladni rat’. Pa iako Mamić nije bio na utakmici protiv Lučkog, kao i na još nekim utakmicama ovoga proljeća, odlučio je obnoviti stari običaj te je organizirao zajedničko druženje.

Što se, naravno, kao i svaki Mamićev potez višeznačno komentira. Je li to početak velike pomirbe svlačionice i izvršnog predsjednika, najava da je Mamić ipak odlučio zaboraviti smanjenje ugovora i želi nastaviti tamo gdje je stao krajem prošle godine? Može se to protumačiti i kao povratak Mamića u svakodnevicu, možda opet i dolasci u kabinu i motivacijski govori postanu česti. U svakom slučaju ovo je prvi put nakon tri mjeseca da su igrači i Mamić sjeli za isti stol, u opuštenoj i laganoj atmosferi...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 14:40