foto: Damir Krajač / Cropix
PIŠE A- LESIČKI

MAMIĆ OD LJETA U AEK-U? Grčki mediji lansirali priču o transferu, evo što misli trener Modrih

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 12. travanj 2016. 10:36

Ime Zorana Mamića jučer se našlo u kombinacijama za trenera AEK-a iz Atene od sljedeće sezone. Priča je krenula iz Grčke, odnosno tamošnjih medija, koji su u treneru Dinama pronašli idealnu zamjenu za Urugvajca Gustava Poyeta.

- Zoran Mamić pokazao je karizmu i veliko znanje u Ligi prvaka. S momčadi koja je objektivno slabija od AEK-a, uspješno se nosio s Olympiakosom. U obje utakmice bio je blizu pobjede, a u Zagrebu je uzeo tri boda Arsenalu. Uopće ne sumnjam kako je tim rezultatima stekao priznanje nogometnih krugova u Ateni. AEK je demantirao priču, ali to je očekivano jer sezona još traje - rekao nam je Polydoros Papadopoulos, novinar i kolumnist najposjećenijeg grčkog internetskog portala gazetta.gr, koji je "provalio" priču o Zoranu Mamiću na klupi AEK-a.

Što se događa na relaciji Zagreb - Atena provjerili smo i kod trenera Dinama.

- Iskreno, ništa. Zvao me novinar iz Grčke s istim pitanjem, i to je sve što znam o tome. Doista, ništa formalno nije stiglo do mene - rekao je aktualni trener Dinama, dodavši kako mu je drago što mu se ime spominje u kontekstu AEK-a, ali i da su mu misli usmjerene isključivo prema Dinamu i obrani dvostruke krune.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 03:25