Tom Dubravec / CROPIX
NEMA PROMJENA U DINAMU

MAMIĆ 'Nema smjene trenera, poteze povlačimo u zimu. Matela iz Astre smo ‘riješili’

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. studeni 2014. 23:43

U petak poslijepodneva javio nam se izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić.

- Nisam malodušan, nisam bacio koplje u trnje, to rade luzeri. Pred nama su do kraja polusezone još četiri utakmice, protiv Istre, Rijeke, Celtica i Slavena Belupa. To su naši ogledi “života i smrti”, želimo ovu sezonu, kakva je-takva je, završiti najbolje što možemo - kazao je Mamić. Na pitanja o statusu trenera i nekih igrača nije želio previše govoriti.

- Nije vrijeme za priču. Nema smjene trenera, nema sad razgovora o igračima dok se ne odigraju ove četiri utakmice do kraja polusezone. Onda slijedi zimska stanka, ima dovoljno vremena, tada ćemo povlačiti poteze. Sad nam treba mir, svi trebamo staviti glave skup i pokušati ovu sezonu dovući do kraja - zaključio je Zdravko Mamić, dodajući da je dogovorio prvu akviziciju.

- Matela iz Astre smo ‘riješili’, treba jioš samo vidjeti stiže li odmah sad u zimu ili na ljeto.

Jasno je da će se u zimskoj stanci povlačiti važni potezi, gotovo sigurno što se tiče nekih igrača koji će dobiti slobodno, a na tapetu će se sigurno naši i njegov brat trener Zoran. No, ostavimo sada predviđanja i prognoze, vidjet ćemo kako će se rasplitati ova situacija, makar onako na prvi pogled ni treneru Zoranu Mamiću, a ni nekim dečkima iz plave svlačionice koji se nisu pokazali dostojni modroga dresa, vjerojatno se ne piše dobro, jer je Zdravko Mamić jučer u kratkom razgovoru dodao još nešto:

- Moram se ponašati odgovorno.

Kad je u prošlosti spominjao svoju odgovornost, onda je uvijek povlačio bitne poteze...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 14:24