Srdjan Vrancic / CROPIX
POJEDINCI ZAKAZALI

Mamić ljut: 'Bio je to pristup lako ćemo, a to nije dobro kada dođu jače utakmice'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 27. listopad 2013. 19:27

Za razliku od mnogih svojih prethodnika, Zoran Mamić nakon pobjede nad Hrvatskim dragovoljcem nije pribjegao pozitivnoj retorici nakon uvjerljive pobjede. Dapače, vrlo se kritično izrazio prema prikazanoj igri njegove momčadi:

- Zadovoljan sam jedino pobjedom i nekolicinom igrača, puno stvari bilo je u našoj igri koje nisu funkcionirale kako želimo. Nije bilo dobro i žao mi je što nismo ponovili razinu igre s utakmice s PSV-om. Nakon vodstva od 2:0 potpuno smo okrenuli priču. Bio je to pristup lako ćemo, to je stvar u glavama, u mentalitetu, koje nisu dobre kada dođu jače utakmice. To ćemo ukazati igračima, inzistirati na poštivanju igre, jer ovako neće ići. Tri-četiri igrača bila su dobra, neću o imenima, ali gro ekipe nije odradio zadaću. Bilo je previše rupa koje se Dinamu ne smiju dogoditi. Soudani je dobio nezgodan udarac u gluteus, pa smo ga izvadili, kazao je trener Dinama.

- Moji momci su danas u pojedinim djelovima utakmice djelovali dobro, opasno. To nisu mogli odrađivati u kontinuitetu, jer se Dinamo u zadnje vrijeme jako digao. Nismo mogli pronaći ključ za njega. Žao mi je zbog tog drugog penala, što utakmica nije završila komfornijim rezultatom za nas. Protiv Dinama i Hajduka realno je teško tražiti opstanak u ligi. Neke smo igrače odmarali i čuvali za sljedeću utakmicu. Susret sa Zadrom za nas je ipak puno važniji – rekao je trener gostiju Davor Mladina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 00:08