Danijela Peracic / CROPIX
BUĐENJE U PULI

Mamić konačno sretan: 'Ovom pobjedom smo pokazali kako možemo izaći iz krize'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 30. studeni 2014. 19:29

Pressica se prometnula u reflekciju raspoloženja dva tabora. Igor Pamić je kasnio jer se zadržao u svlačionici sa svojim igračima, a oni su dugo nakon završetka još uvijek bili u svojoj kabini. Zoran Mamić stigao je prvi, sasvim logično bio je raspoložen kao i svaki trener kada mu momčad pobjedi sa 4:0.

- Mislim da smo danas odigrali dobro i čvrsto, mi jesmo u krizi ali smo ovim pokazali da kako iz nje možemo izaći, odnosno pokazali smo put. Nisam opterećen protivnikom, meni je bilo važno da su mi igrači odigrali agresivno, čvrsto, stoperi su nam se visoko digli i nismo dopustili Istri da nas niti jednom ugrozi.

Na pitanje zašto nije bilo Antolića trener gostiju je kazao:

- On ima određeni zdravstveni problem i zbog toga ga nije bilo u postavi. Što se tiče onih igrača koji manje igraju, a koji su danas nastupili, svi su oni bili na razinama očekivanja, te to mogu kazati da su bili dobri. Naravno da nam ovaj rezultat i igra danas daju razloga da budemo bolji i u slijedećim utakmicama koje nam slijede.

Zoran Mamić bio je očito zadovoljan, to se nebi moglo kazati za njegovog kolege s pulske klupe, Igora Pamića:

- Izgubili smo 0:4 i kad su me pitali dali sam zadovoljan odgovorio sam potvrdno jer je po šansam amoglo biti i 10:0. Nismo igrali dobro, znao sam da smo u krizi i prije ove utakmice, i zato sam i kazao na to što je Dinamo u nekoj kriznoj situaciji nama zapravo ništa ne znači. Bit je ako su neki igrači koji su bolji u krizi, oni ostaju i dalje kvalitetni. Mi smo bili jalovi, nismo mogli doći do 16 metara i ponavljam, još smo i dobro prošli.

Pamiću su se ozlijedila dva igrača koji su morali biti zamijenjeni jedan za drugim.

- Heister i Tomić su ozlijedili list i neznam koliko ih neće biti. Kad me pitate dali me netko od naših igrača danas zadovoljio, onda ću samo spomenuti Jordana i Gregova.

Dugo ste bili zaključani s igračima u svlačionici.

- Morao sam s igračima malo porazgovarati, oni moraju promijeniti stav, ne se stalno čuditi kada izgube kao da je to nešto sada vrlo čudno. Ne govorim o ovoj utakmici nego o drugima, mi moramo pokazati da vrijedimo na terenu a onda raspravljati o mogućim rezultatskim iskoracima, transferima i slično. Dečki sus e borili danas, nemam im na tom planu što zamjeriti, ali limiti su nam jednostavno limiti.

Manjak bodova reflektira se i slabijim položajem i na tablici?

- Nema panike, još smo mi u očekivanim zonama. Moramo u iduće dvije utakmice protiv Zagreba i Hajduka uhvatiti koji bod, a onda ćemo za dva tjedna analizirati što je dalje činiti. Da ćemo morati nešto zaokrenuti to stoji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 02:01