Drago Sopta /CROPIX
MARKOVIĆ: DOBRO JE...

Mamić: Imamo mega-igrače, a stižu Sammir, Badelj... Dajem život da ćemo na Euro!

Čestitke igračima, da ne tražim u ovoj situaciji o kruha preko pogače. Nakon dugo vremena vidjeli smo pravi pristup naših reprezentativaca, kazao je Igor Štimac
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2011. 11:00

Prekrcane VIP-lože Kantride u utorak navečer su bile pune brojnih javnih osoba.

- Ovo je bila najbolja utakmica Hrvatske u ovim kvalifikacijama. Vidjeli ste kako smo iskrvarili na terenu ne bismo li pobijedili. Naravno, sretan sam zbog svih hrvatskih navijača što smo nastup u skupini zaključili glatkom pobjedom. Bilo je očito što ovoj momčadi znače Rakitić i Perišić, ultra moderni igrači. No, nema starih zasluga, moraju igrati oni koji imaju minutažu u svojim klubovima. Siguran sam da će u sljedećih 15 dana stići dozvola za Sammira. Tu je i Badelj. Hrvatska ima mega-igrače i to me čini velikim optimistom. Dajem život da ćemo završiti na EP-u - u svom je stilu kazao čelni čovjek Dinama Zdravko Mamić.

Mnogo manje rječit, ali opet više nego predsjednik HNS-a Vlatko Marković, koji nakon utakmice nije bio raspoložen za davanje izjava, bio je Mamićev “prijatelj s juga”, predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš:

- Dobro je, drugi smo, idemo u kvalifikacije. Vjerujem da ćemo se ovako nastaviti boriti i da nam nastup u Poljskoj i Ukrajini neće pobjeći.

Svoje dojmove utakmice i trenutnog položaja naše reprezentacije dao je i Igor Štimac:

- Čestitke igračima, da ne tražim u ovoj situaciji o kruha preko pogače. Nakon dugo vremena vidjeli smo pravi pristup naših igrača, koji je nakon nametnutog pritiska urodio plodom. Na bočnim pozicijama bili smo posebno raspoloženi i konačno smo imali napadače koji zabijaju. Moramo biti sretni s ovakvim izdanjem naše reprezentacije, ono ulijeva vjeru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:17