Zagreb, 240314.Stadion Maksimir.Tomislav Svetina direktor GNK Dinamo i Zdravko Mamic odrzali konferenciju za medije na temu organizacije utakmice Hajduk - Dinamo.Na fotografiji: Zdravko Mamic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX
VJERUJE U BRATA

Mamić: 'Da smo protiv Astre imali pristup kao u Puli, Rumunji bi dobili pet komada!'

Po potencijalu, ovo je zaista najbolja momčad u posljednjih deset godina! - tvrdi Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. prosinac 2014. 13:59

Dva slobodna dana, 48 sati odmora. Tu je nagradu Zoran Mamić poslužio kao desert svojim dečkima nakon pobjede nad Istrom.

No, u klupskim kancelarijama je bilo živo, to je klasika, uvijek se nešto događa. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić nije djelovao uzdrmano nakon prošlotjednih događaja, ispadanja Dinama iz Europe i katastrofalne igre u Rumunjskoj, te nakon onog prosvjeda na splitskoj Rivi gdje ga se vrijeđalo i tražilo da odstupi iz HNS-a.

Izgleda da ga sve te negativne vibracije još više motiviraju. Veli da je maksimirskom društvu u prvom planu veliki derbi s društvom s Kvarnera. Sjajna momčad Matjaža Keka dolazi u Zagreb, a svi su svjesni što to derbi donosi i odnosi.

- Protiv Rijeke možemo završiti prvenstvo!

To je bila prva rečenica s kojom nas je dočekao Mamić, a onda je dodao.

- Napisali ste da ova momčad nema europsku perspektivu. Nije točno, krivo ste napisali. Po potencijalu, ovo je zaista najbolja momčad u posljednjih deset godina!

Uzvratili smo starijem Mamiću da to nismo vidjeli, pa smo ga podsjetili na posljednje užasno izdanje momčadi protiv Astre.

- Da smo protiv Astre imali isti pristup kao protiv Istre, dali bismo Rumunjima pet komada!

Kad smo ga pitali zašto nije bilo tako, u trenutku je zastao, pa rekao.

- Mislim da znam zašto, ali vam to sad još neću kazati... Strpite se još malo, doći će i taj moj odgovor.

Pričao je kako mu je najvažnije da ovu polusezonu Dinamo završi na trijumfalan način, što je apsolutno klupski prioritet.

- Osim tog derbija s Rijekom, želimo dobiti Celtic, jer nije svejedno hoćemo li skupinu Europske lige završiti s tri ili šest bodova. Konačno, na kraju nam stiže Slaven Belupo koji se zahuktao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 16:38