Damir Krajac / CROPIX
UTAKMICA ZA PAMĆENJE

MALOČA: 'Moglo je završiti i 10-4'; RUKAVINA: 'Ja sam promašivao, ali i Maglica je'

Sad smo u nizu od tri pobjede, nećemo na tome stati - rekao je Sandro Gotal
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. kolovoz 2014. 09:25

Sandro Gotal i jučer je dokazao da je Hajduk konačno pogodio s pojačanjima. Dva gola Lokomotivi, ukupno pet ove sezone, svakako su dokaz da je ovaj napadač riješio neke probleme na Poljudu.

- Drago mi je da su moja dva gola pomogla momčadi, no najvažnija je pobjeda. Sad smo u nizu od tri pobjede, nećemo na tome stati.

Mario Maloča je zabio gol iz penala. Svom snagom pospremio je loptu u same rašlje.

- Pokazali smo da smo puno bolji od Lokomotive, zabili smo pet golova i mogli smo još koji. Istina, mogli smo i primiti više, recimo da je utakmica mogla završiti 10:4, greške u obrani posljedica su umora. Sad ćemo se odmoriti pa onda po pobjedu protiv Zadra.

Damir Šovšić je rekao:

- Stvaramo puno šansi, ali puno i golova primamo. Mislim da je utakmicu odlučio crveni karton, nismo se nakon toga mogli vratiti. Penal? Ha, bio je, Sušić mi se zapleo o nogu, nemam što reći.

Ante Rukavina se vratio na prvoligaške terene nakon dugo vremena

- Moj povratak prvoligaškom nogometu nije završio dobro, da smo pobijedili bilo bi super. Tako je to, promašio sam neke šanse, Maglica se ispromašivao više od mene, ali što to vrijedi i tko to gleda kad smo izgubili 5:2. Inače, dobro radim, pripremam se i vjerujem da ću uskoro biti u pravoj formi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:29