'ĐIR' PO ISTRI I KVARNERU

Maleš sve dogovorio se s Jamalom Sharbinijem, a iz Istre dovodi Henrija Bellea!

Hajduka zanima Kamerunac Belle, a Bijeli nisu indiferentni ni prema svojim nekadašnjim juniorima koji igraju u Puli, a to su Hrvoje Milić i Stipe Bačelić-Grgić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. svibanj 2012. 23:04

Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš obavio je početne razgovore glede potencijalnog angažmana kamerunskog napadača pulske Istre, Henrija Bellea. Tamnoputi napadač igra za Puljane, ali ujedno je Istru predao na arbitražu HNS-a gdje traži raskid ugovora zbog toga što ga klub nije zaštitio od rasističkih napada navijača tijekom proljetne polusezone.

Hajduka zanima Belle, a Bijeli nisu indiferentni ni prema svojim nekadašnjim juniorima koji igraju u Puli, a to su Hrvoje Milić i Stipe Bačelić-Grgić.

Aktivan je bio predsjednik Hajduka tijekom poslijepodneva i večeri srijede, a prije Pule na rasporedu je imao razgovor s Jamalom Sharbinijem.

- Počastili smo se večerom u ugodnom raspoloženju - otkrio nam je Maleš.

Predsjednik Bijelih nije pritom ulazio u poslovne detalje, ali s tatom Sharbini očito je dogovarao pojedinosti isplate zaostalih primanja njegovih sinova Anasa i Ahmada. Dogovor o dinamici isplate je očito napravljen jer ne bi se Maleš inače pohvalio kako je s Jamalom ugodno večerao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. rujan 2024 01:54