OŠTRI PULJANI

ODGOVOR SPLIĆANIMA Prije će Andrić preseliti na Drosinu nego Henri Belle na Poljud!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2012. 15:55

Nisu se Puljani uzbudili na vijesti iz Splita da Hajduk želi u svoje redove dovesti trojicu pulskih igrača. Za razliku od pulske najave kako bi rado preoteli ikonu Poljuda, kapetana Srđana Andrića, teško je za vjerovati da bi Hajduk, koji podiže kredit da bi vratio dugove, platio visoke odštete za Bellea, Bačelić-Grgića i Milića kada Puljani nemaju financijskih dubioza. A jasno je da je dolaskom ruskog poduzetnika Mikhaila Ščeglova za predsjednika i većinskog vlasnika Istre 1961 pulski klub prestao biti samoposluga. Stoga će, ukoliko Ščeglov odluči kvalitetno pojačati kadar i napasti europske pozicije, prije Andrić u Pulu nego spomenuti trojac u Split.

Naravno, moguće je da sva tri, trenutno pulska, igrača promijene adresu, ali to će Hajdukovog predsjednika Maleša, koji je uistinu boravio u Puli kako bi prikupio informacije, ipak stajati, u ugovorima, točno propisane odštete. A ona se za svu trojicu igrača ukupno kreće oko milijun eura.

- Moram priznati da sam proveo preko sat vremena u ugodnom razgovoru s predsjednikom Hajduka. Bio je to vrlo korektan razgovor u kojem se Maleš raspitivao za Bellea, te na kraju i Bačelić-Grgića. Dakle, poznate su nam želje Hajduka, ali ne bih to želio u ovom trenutku komentirati. U svakom slučaju mi smo bezbrižni, Belle ima ugovor još godinu dana s Istrom 1961, ima svoju cijenu, i ukoliko bude odlazio pulski će klub dobiti odštetu. Također ugovore imaju i Bačelić-Grgić, ali i Milić, koji se spominje u medijima, i također imaju svoju cijenu. Svatko može oko ove priče stvarati svoje mišljenje, ali mi smo apsolutno bezbrižni - komentirao je trener Igor Pamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 05:47