Ante Čizmić/CROPIX
USUGLASILI STAVOVE

Maleš ekspresno pronašao pojačanje: Hajduk dogovorio povratak Drage Gabrića!

Sinoć su konačno održani i formalni razgovori, no u Gabrićevu slučaju nije bilo potrebno da se ugovor potpiše prije ponoći, do kraja prijelaznog roka, jer on dolazi kao slobodan igrač
Piše: Mario VelićObjavljeno: 01. rujan 2011. 11:13

Čelnici Hajduka sinoć su u kasnim večernjim satima pregovarali s Dragom Gabrićem oko njegova povratka u bijeli dres! Već dugo koketiraju taj igrač i njegov matični klub, otkada je postalo jasno da nesreća koju je doživio 23. svibnja ove godine na autocesti kod mjesta Bisko, neće ostaviti teže posljedice na njegovo zdravlje. Sinoć su konačno održani i formalni razgovori, no u Gabrićevu slučaju nije bilo potrebno da se ugovor potpiše prije ponoći, do kraja prijelaznog roka, jer on dolazi kao slobodan igrač.

Naime, njegov bivši klub Trabzonspor jednostrano je, dok se Gabrić oporavljao od nesreće, raskinuo s njime ugovor.

Službenu potvrdu pregovora s Gabrićem iz Hajduka nismo mogli dobiti. Poučeni prijašnjim iskustvima, naročito posljednjim s Josipom Šimunićem, kriju informacije kao "zmija noge", još samo nedostaje da se Mamić umiješa i u ovaj posao. No do toga, neslužbeno doznajemo, neće doći jer su Gabrić i Hajduk sasvim usuglasili stajališta, samo je pitanje vremena kada će 25-godišnji vezni igrač biti predstavljen na Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 05:19