Damir Glibušić/Cropix
VINKOVČANI U OFENZIVI

Lučić: Ma kakva korektnost! Dinamo pamtim po ucjeni. Ugovor sam raskinuo na porti

Dinamo mi je bio dužan novce zarađene prema slovu ugovora, no morao sam potpisati otpis svih dugova kako bih mogao otići u Varteks, priča kapetan Cibalije
Piše: damir begovićObjavljeno: 15. ožujak 2011. 13:11

Bojišnica na relaciji Cibalia - Dinamo još ne miruje. Iz Maksimira su se preko svoga direktora za odnose Tomislava Marčinka obrušili na Vinkovčane, zamjerajući im na izostanku gostoprimstva. Marčinko je okrznuo i Cibalijinog kapetana Marija Lučića koji je “u Dinamu stvorio nogometno ime”. Zamjera mu “krvničke napadače na Beqiraja”, što ga čudi jer, “upoznali smo njegovu obitelj i uvijek bili korektni prema njemu”.

Lučić replicira:

- Izgleda da je gospodin Marčinko počeo pratiti nogomet 2004. godine kada sam došao u Dinamo. Za njegovu informaciju, nogometno ime stvorio sam u Cibaliji kojoj u najvećoj mjeri dugujem za sve što sam postigao u nogometnoj karijeri. Bio bih nepošten da u tom smislu ne spomenem Varteks koji me nakon maksimirske epizode vratio “među žive”.

Cibalijin kapetan nastavlja:

- Moji roditelji nikada nisu upoznali nikoga iz Dinama, ne znam čemu uopće takve konstrukcije i zašto u tu priču uvlačiti moju obitelj.

A umjesto zaključka podvlači:

- Dinamovu navodnu korektnost prema meni najbolje oslikava priča o mom odlasku iz Maksimira. Dinamo mi je bio dužan novce zarađene prema slovu ugovora, no morao sam potpisati otpis svih dugova kako bih mogao otići u Varteks. Sve to događalo se doslovno zadnjeg dana prijelaznog roka kada sam bio stisnut vremenskim rokovima i kada nisam imao nikakvu izlaznu strategiju. Ako klasičnu ucjenu u Dinamu smatraju korektnošću, onda se mogu složiti s tim da su prema meni bili korektni. Inače, taj raskid ugovora potpisao sam na porti, tako da i to govori u prilog Dinamovoj “korektnosti”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:28