Goran Sebelic / CROPIX
LUKA KOPER - HAJDUK 2-0

Lovre Kalinić poklonio pobjedu Slovencima, Jean Kouassi završio u bolnici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2015. 18:04

Generalna proba bez pola momčadi završila je porazom, ali na žalost po Bijele, dojam je lošiji od konačnog ishoda. Jako slab bio je Hajduk bez pet prvotimaca, ništa Bijeli nisu pokazali na Bonifiki. Dapače, samo su dodatno otvorili dvojbe i sumnje glede izvedbe na Kantridi za šest dana. Ostaje hajdukovcima nada da Koper nije bio prava slika mogućnosti, ali tanašna je to nada.... Uz slabu igru idu i loše vijesti, u 41. minuti ozlijedio se Jean Evrard Kouassi koji je nakon grubog starta Matije Pučka iznesen je s travnjaka i kolima Hitne pomoći promptno prevezen u kopersku bolnicu. Držao se za glavu, nije mogao hodati što je jasno upućivalo na potres mozga. Ne dolazi nevolja nikada sama, u slučaju Hajduka očito ide u koloni....

1:0 - Kalinić (ag)

Maloča je vratio laganu prizemnu loptu Kaliniću, ali prevarila je lopta čuvara mreže Bijelih. Odskočila od travnjaka, prešla mu preko desne noge, odbila se od lijeve i na iznenađenje svih, ušetala u mrežu. Zgoditak sličan onom kakav je primio vratar engleske reprezentacije Robinson u Maksimiru prije osam i pol godina.

2:0 - Peševski

Devet minuta prije kraja pitanje pobjednika riješio je Dejan Peševski. Dobio je od Rahmanovića odličnu loptu iza leđa obrane Bijelih (kronični problem!), izašao sam pred Kalinića i laganom realizacijom postavio 2:0.

Luka Koper : Hajduk 2:0 (1:0)

Stadion Bonifika. Gledatelja 2000. Sudac: Antić (Dekani). Pomoćnici: Vidali(Gračišče), Patarič (Izola).

Strijelci: 1:0 Kalinić (22-autogol), 2:0 Peševski (81).

Hajduk: Kalinić, Milović, Kouassi (od 43. Maloku), Vlašić (od 46. Balić), Maglica, Caktaš, Maloča, Nižić, Vuković, J. Bašić (od 46. Mikanović), Sušić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 15:30