Varazdin, 121010.Gradski stadion Varazdin. Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo U21 u Danskoj 2011. godine. Hrvatska - Spanjolska.Na slici: izbornik Hrvatske Drazen Ladic.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
IZBORNIK NAKON PORAZA

Ladić: U ovakvim se dvobojima treba koristiti glava, mi smo danas igrali bez nje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2010. 20:41

Nakon poraza 3:0 u Varaždinu od reprezentacije Španjolske, izbornik mini Vatrenih, Dražen Ladić, prokomentirao je samu utakmicu i ispadanje u playoffu.

- Ovakve utakmice se moraju odigrati pametno i treba koristiti glavu, a mi smo u tome danas zakazali. Nema koristi od dobrih 70 minuta ako se ne igra pametno. Također treba naglasiti da smo igrali protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu protiv koje smo morali iskoristiti svaku priliku u kojoj smo se našli, nažalost, oni su iskoristili svoje i zasluženo pobjedili - kazao je Ladić.

Izbornik Ladić prokomentirao je i prvi pogodak Španjolske.

- Meni se s klupe činilo da je ipak bila ruka, ali po reakciji svojega vratara rekao bih da je možda prije bio i prekršaj, ali bez obzira na sve, ponovit ću, ovakve se utakmice igraju glavom. Moramo još puno učiti i podići kvalitetu naših mladih igrača, a za to je potrebna i jača liga, ali i znatno jači klubovi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:29