Jakov Prkić / Cropix
PO ANONIMNOJ PRIJAVI

Krim-policija na Poljudu istražuje transfer Anasa Sharbinija u Saudijsku Arabiju

Za pretpostaviti je da su inspektori krim policije ispitivali zbog čega ugovor nema bankovno jamstvo za naplatu transfera
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. listopad 2012. 15:02

Djelatnici krim-policije na Poljudu su jučer razgovarali s predsjednikom Hajduka glede provjere transfera Anasa Sharbinija koji je u srpnju otišao u Al Ittihad iz Saudijske Arabije. Hajduk je dobio 1,8 milijuna eura, kako stoji na papiru, a igrač se odrekao svojih 10% koje je imao pravo naplatiti prema prethodno potpisanom ugovoru.

Krim-policija nije mogla pregledavati tijek novca jer Hajduku taj transfer iz Saudijske Arabije još uvijek nije isplaćen pa su Bijeli još sredinom rujna Al Ittihad tužili FIFI kako bi uspjeli naplatiti svoje potraživanje. Za pretpostaviti je da su inspektori krim policije ispitivali zbog čega ugovor nema bankovno jamstvo za naplatu transfera. Slučajno ili ne, priču o nedostatku bankovnog jamstva prije mjesec i pol dana prvi je pokrenuo gradonačelnik Željko Kerum koji je od tada u vrlo lošim odnosima s u pravom kluba. Navodno je krim-policija stigla po anonimnoj prijavi, ali predsjednik Bijelih nije nam to jučer mogao potvrditi zbog bizarnog problema s telefonskim aparatom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:27