Cropix/Vlado Kos
TEGOBE U OSIJEKU

'KRAJ JE SEZONE, SAD TREBA POKAZATI KARAKTER' Ako ne pobijedimo Dinamo, predložit ću Upravi da nas sve kazni

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 20. svibanj 2017. 10:29

Već je uvod sugerirao da se Zoran Zekić ne osjeća baš najbolje. I prije nego što je pressica počela, trener je "uhvaćen" kako pjevuši refren iz melankolične naslovne pjesme kultne serije "Sivi dom". Ne znamo na koga se odnosilo: "...idi, idi iz života moga...", no rezigniranost je bila vidljiva.

- Ako ne pobijedimo Dinamo, predložit ću Upravi da nas sve kazni - poručio je Zekić nakon što je iznio zdravstvene tegobe zbog kojih raspolaže sa svega 13 igrača, a onda se otvorio o nečemu što ga puno više muči.

- Volio bih reći da su ovi koji treniraju nabrijani i čili za utakmicu, ali ničime me poslije Vinkovaca u to nisu uvjerili. Kraj je sezone, sad treba pokazati karakter, izdići se iznad svega, jer na kraju krajeva još uvijek imamo neku borbu... Neke stvari mi nisu jasne. U Splitu smo dobili pet komada, nismo kažnjeni, u Vinkovcima nismo pobijedili i nismo kažnjeni, a sve premije smo dobili. Puno se lijepih stvari napravilo i ne želim da se ova sezona ružno završi, a kako se mi ponašamo zadnjih dana, sve vodi k tome - rekao je trener koji za nedjelju ne prihvaća alibije, a pogotovo ne to da bi igrači mogli "izgorjeti".

- Kako ćeš izgorjeti? Radiš posao koji voliš, mlad si, zgodan, dođu te ljudi bodriti i još ti netko za to plati. Nemaš što izgorjeti. Dinamo dolazi sa svojim ciljevima, ali ako moramo pričati o motivaciji onda smo stvarno u banani. To je osnovno s čime se budiš i dolaziš na trening. Bez toga nema koncentracije, ne možeš shvatiti taktičke zahtjeve i nemaš kisika u mozgu. Nemojte me krivo shvatiti. Ovo nije nikakav napad na igrače. Sebe stavljam u istu priču, jer porazno je i za mene ako ih ne mogu održati na profesionalnoj razini. Ako to ne možemo, onda ćemo biti kažnjeni, jer drugog izbora osim pobjede nemamo i ne želim ružan završetak nakon toliko lijepih stvari i rekorda koje smo oborili - zaključio je Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 05:21