Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
RIJEČ TRENERA

CARRILLO POSVETIO POBJEDU NAVIJAČIMA I SV. DUJI, ZEKIĆ UTUČEN 'Sram me ovog poraza, znate kako smo igrali kada su mi najbolji igrači vratar i stoper'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. svibanj 2017. 22:19

Trener Hajduka Carrillo je nakon visoke pobjede nad Osijekom prvo podijelio čestitke i pobjedu posvetio na nekoliko adresa...

- Ovo je pobjeda za Split, za naše navijače i za Svetog Duju. Zatim pobjedu posvećujem sebi i majkama naših igrača za njihov Majčin dan i naposljetku pobjedu dajem i našem predsjedniku za njegov rođendan - kazao je Carrillo.

Hoće li predsjednik uzvratiti na čestitke pa Carrillu dati novi ugovor na potpis?

- Ja sam u drugom planu - skromno je kazao Carrillo kojeg očekuje razgovor s prvim čovjekom kluba.

- Imamo četiri utakmice za osvojiti treće mjesto i nakon toga će biti vremena za sve razgovore.

Objasnio je Carrillo kako je došao do ideje uvođenja Tome Bašića u dvoboj s Osijekom.

- Ozlijedio se Savvas, zabolio ga je mišić i stavio sam Bašića. Ne počinje svaku utakmicu, trebam ga postupno dozirati. Nakon Splita bio je iscrpljen i umoran, pa je preskočio Istru. Protiv Osijeka imao je veliki doprinos, to je svima jasno.

Je li utrka za treće mjesto ipak dobila jasnije obrise nakon debakla Osijeka na Poljudu? -uporno su navaljivali novinari.

- Svaka vrijedi tri boda, tako i pobjeda protiv Osijeka.

Je li vam žao što su samo četiri kola do kraja?

- Malo mi je žao, ali ipak gledam kako ćemo biti treći. Spavanje? Nakon utakmice teže spavam nego prije dvoboja. Nije važan rezultat, uvijek nakon utakmice pregledavam snimke, radim analize.... nikad ne spavam.

Carrillo nije bio euforičan, pobjedu je doživio kao jedan korak naprijed. Ali, kako je razočaran bio Zekić... Teško je opisati utučenog, porazom shrvanog stratega Osijeka.

U startu je Zekić svima čestitao današnji blagdan Svetog Duje ironično dodavši "potrudili smo se da se svi ovdje možete radovati". Potom se okrenuo utakmici.

- U drugom poluvremenu primili smo četiri gola iz naših izgubljenih lopti, peti iz prekida. Nema što čovjek pametno reći. Koliko sam ponosan na sve što smo do sada napravili, toliko me sram ovog poraza. Znate kako smo igrali kada su mi najbolji igrači bili vratar Malenica i stoper Škorić.

Od 56. do 65. minute, u devet minuta od 0:0 do 0:3. Kako?

- Imamo čistu loptu i dobijemo prvi pogodak. Međutim, neshvatljivo je da se poslije prvog gola tako raspadnemo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 03:40