Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
VELIKO ZANIMANJE

KONCENTRACIJA KVALITETE NA NAJVEĆEM HRVATSKOM DERBIJU IZAZVALA OGROMAN INTERES Sletjeli skauti iz cijele Europe, pogledajte kuda će mladi dragulji

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. listopad 2016. 11:38

Tijekom tjedna u Maksimirsku 128 stalno su stizale najave dolaska skauta raznih europskih klubova. Uvijek ih je dosta kad se igra najveći hrvatski derbi. Na obje strane ima podosta zanimljivih igrača koji su potencijalna meta.

Naravno, svi koji dođu na El Croatico prethodno se ne najave, tako da je skauta obično više nego što ih je zabilježeno na Dinamovoj listi potencijalnih dolazaka.

Po onome što smo jučer prije početka utakmice saznali, jučer su na Maksimiru bili skauti Manchester Cityja, Arsenala, Leicestera, Borussije Dortmund, Borussije Mönchengladbach, Ajaxa, Juventusa, Rome, Milana, AZ Alkmaara, PSV-a, Benfice, Sportinga, Spartaka Moskva…

Inače, obično je više skauta na tribinama prije prijelaznih rokova. Kad se završe, onda ih je nešto manje, ali skautsko društvo sprema se već polako za zimski prijelazni rok, iako je ljetni završen samo prije mjesec dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:30