Mario Kovačević

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
REAKCIJE TRENERA

Trener Slavena komentirao kontroverznu odluku Zebeca, Đalović otkrio: ‘Dobio je pet ili šest šavova‘

"Žao mi je da nismo sami sebe i naše navijače nagradili pobjedom", poručio je Kovačević
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. listopad 2024. 21:10

Mario Kovačević, trener Slavena Belupa, ocijenio je da nakon remija protiv Rijeke (0:0) da je njegova momčad "zaslužila najmanje jedan bod, a možda i više".

- Čestitam svojim igračima. Mislim da se nije vidjelo da igraju prvi i zadnji, dobro smo se nametnuli Rijeci, nismo dozvolili ni u jednom trenutku da nas pritisnu. Nedostajalo je možda još bolje kombinatorike u napadu, imali smo dosta situacija, centaršuteva i povratnih lopti, ali nažalost nismo došli u čiste šanse. Imali smo tu jednu situaciju koju je sudac svirao kako je svirao, tako da nemamo sreće ni s tim stvarima. Žao mi je da nismo sami sebe i naše navijače nagradili pobjedom, no možda je neriješeni rezultat i najrealniji. Sušak je opet bio odličan, vjerovali smo u njega bez obzira na ono što mu se dogodilo u Gorici.

image

Mario Kovačević i Radomir Đalović

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Evo i kako je utakmicu vidio Radomir Đalović, trener Rijeke:

- Sigurno teška utakmica, posebno za nas, jer smo u pripremi imali dosta problema. Petroviću je pukla arkada, imao je pet-šest šavova, Smolčić je trenirao jedan dan, Galešić i Djouahra nisu mogli igrati. Utakmica je bila čvrsta, velik ulog za Belupo i za nas. Imali smo neke situacije, nismo zabili. Veseli me što nismo primili gol, to je velik uspjeh.

Domaćinima je čestitao na dobroj utakmici.

- Imaju kvalitetnu momčad, i vjerujem da će se s njihovim trenerom, koji je izuzetan, podići na ljestvici. Nama ostaje da iskoristimo stanku da radimo što bolje i da bolje rješavamo situacije u zadnjoj trećini. Nedostajao nam je mirniji pas i više stvari u završnici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. listopad 2024 21:11