Stephen Chinedu i Luka Lučić u dvoboju

POJAČANJE U KOPRIVNICI

Bivši junior Hajduka potpisao za Slaven Belupo: ‘Čeka nas zahtjevna sezona, bit ćemo tvrd orah‘

S Farmaceutima je potpisao dvogodišnji ugovor te u nedjelju kreće u pripreme
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. lipanj 2024. 13:37

Luka Lučić je novi igrač Slavena Belupa. Ovaj 29-godišnji lijevi bek rođen u Splitu prošao je Hajdukovu školu, a bio je i član češkog Banika te Zrinjskog, Borca, Tuzla Cityja i Posušja iz Bosne i Hercegovine.

– Sretan sam što dolazim u Slaven Belupo i što se vraćam u hrvatski nogomet. Znam koliko nas zahtjevna sezona čeka, no uvjeren sam da ćemo svima biti ‘tvrd orah‘. Moramo učiniti sve da Koprivnica opet postane ‘utvrda‘ kakva je bila nekad gdje će svima biti teško i odakle se neće odnositi bodovi. O gradu sam čuo sve najbolje, idealan je za potpunu koncentraciju na nogomet i to je ono što me veseli. Sezona će biti duga. Najbitnije je da budemo fokusirani iz utakmice u utakmicu, a onda ćemo i zajedno napraviti iskorak, kako na individualnoj razini, tako i na momčadskoj. Idemo korak po korak i svojim pristupom, angažmanom i osvajanjem bodova veseliti naše navijače – rekao je Lučić koji ima i 16 nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske.

S Farmaceutima je potpisao dvogodišnji ugovor te u nedjelju kreće u pripreme pod vodstvom trenera Ivana Radeljića.

Slaven je ujedno zahvalio svojim donedavnim igračima Benediku Mioču, Danielu Štefulju i Samuelu Nongohu te im je poželio sreću u nastavku karijere.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. lipanj 2024 13:38