Filip Mrzljak, Fran Brodić
 

 DAMIR KRAJAC Cropix
NOVA POJAČANJA

Spremaju se promjene u HNL prvoligašu: Čeka se potvrda sportskog direktora, s njim dolazi i igrač

U eteru se provlači i mnogo imena koji figuriraju kao potencijala pojačanja Narančastih za novu sezonu
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 14. lipanj 2024. 12:49

Među tisućama hrvatskih navijača koji će u subotu u Berlinu bodriti Vatrene u prvom susretu na Euru protiv Španjolaca bit će i čelni ljudi HNK Šibenik. Uostalom, vlasnik kluba sa Šubićevca Željko Karajica i njegova kompanija SEH Sport&Entertainment Holding uz Šibenik i Austriju Klagenfurt vlasnik je i Viktorije Berlin 1889, koja se prošle sezone natjecala u Regionalnoj ligi sjever i zauzela 3. mjesto. Kada već spominjemo Karajicu, spomenimo kako je prvi čovjek Šibenčana nedavno poslao internu zahvalu navijačima, sponzorima, partnerima, Gradu Šibeniku, prijateljima kluba na ogromnoj podršci tijekom uzbudljive sezone u kojoj je Šibenik ekspresno vratio prvoligaški status.

Iako su čelnici kluba ovih razasuti svugdje od Beča, Münchena do Berlina iz kluba raznim kanalima procuri i poneka informacija. Tako se još čeka i službena potvrda o dolasku Marija Brkljače na funkciju sportskog direktora, s kojim bi u paketu trebali doći jedan prošlogodišnji igrač Gorice (navodno Filip Mrzljak kojemu je istekao ugovor s Turopoljcima) ali i jedan trener, koji bi po istim izvorima, bio zadužen za rad u Školi nogometa.

U eteru se provlači i mnogo imena koji figuriraju kao potencijala pojačanja Narančastih za novu sezonu, ali ono što je sigurno da se polako puni i rubrika odlazaka, doduše sporo. Nakon isteka posudbe odličnom Ivanu Cvijanoviću novopečeni U21 reprezentativac Hrvatske se stavio na raspolaganje novom treneru Osječana Coppitelliju, Toševskom je istekla posudba iz Austrije KL, dok je Kemal Osmanković napustio Šubićevac, a njegova nova destinacija je navodno BiH. Ivan Božić navodno ima zanimljivu ponudu mostarskog Zrinjskog...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. lipanj 2024 12:52