Igrači Hajduka

 JAKOV PRKIC Cropix
LIVAJA UZ MLADE DRAGULJE

Gattuso ide po prvo mjesto, najskuplji igrač Hajduka ponovno će ostati na klupi?

‘Momčad se digla i teško mi je odabrati ekipu jer su svi spremni‘, poručio je uoči utakmice
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2024. 07:04

Dalmatinski sraz obilježit će 9. kolo SuperSport HNL-a. Hajduk u nedjelju na Poljudu dočekuje Šibenčane u nadi da će i tijekom listopada boraviti u vrhu ljestvice, dok Mario Carević i dalje traži onu energiju s početka sezone.

Što im sprema Gennaro Gattuso? Talijanski stručnjak mnoge je iznenadio startnom postavom u prošlom kolu, u kojem je Rokas Pukštas Jadranski derbi započeo s klupe. Gattuso je uoči ove utakmice kazao da Pukštas nema nikakvih problema, nego da mu je sve zahtjevnije satkati prvih 11...

- Ne događa se ništa. Momčad se digla i teško mi je odabrati ekipu jer su svi spremni. Kad igrač ne igra, ima tužno i ljutito lice. Svi treniraju dobro, a moraju poštovati suigrače i zeleni travnjak. Posljednjih tjedana mi je teško složiti momčad jer su svi doista dobri - rekao je Talijan na presici.

image

Gennaro Gattuso

DAMIR SKOMRLJ Cropix

Ako Gattuso ostane vjeran postulatima iz utakmice s Rijekom, najskupljeg igrača momčadi (8 milijuna eura prema Transfermarktu) opet će ostaviti na klupi, a u tom slučaju velike su šanse da se ništa neće mijenjati u odnosu na prošlo kolo. Stoga bi Lučić trebao stajati na vratnicama, Uremović i Prpić ordinirati obranom, a na bekovima se očekuju Hrgović i Melnjak. Dvojac Rakitić - Krovinović pobrinut će se za središnjicu terena s isturenim Kalikom, na krilima Durdov i Biuk te u ‘špici‘ napada Livaja.

Mogući sastav Hajduka

HAJDUK (4-2-3-1): Lučić - Hrgović, Uremović, Prpić, Melnjak - Rakitić, Krovinović - Durdov, Kalik, Biuk - Livaja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 07:04