Kranjčevićeva će biti puna

 GORAN MEHKEK Cropix
NAPLAĆUJU I PRINTANJE

Neobičan potez uoči dolaska Hajduka: Drastično poskupili ulaznicu pa sablaznuli ovom odlukom

Za utakmicu Rudeša i Hajduka u Kranjčevićevoj vlada veliki interes pa su to odlučili i naplatiti
Piše: Ante Šakić, SNObjavljeno: 17. kolovoz 2023. 12:28

Zahtjevi Hrvatske nogometne lige nemjerljivi su s onima drugoligaškog nogometa. Samim time, Rudeš se mora hvatati za svaku "slamku spasa", kako rezultatsku, tako i za financijsku pomoć. Do sada im je u Kranjčevićevu ove sezone došao Osijek, a u nedjelju im u goste dolazi splitski Hajduk. To je velika pozivnica za navijače, čega su svjesni i na zapadu Zagreba.

Bez bodova nakon četiri kola, Rudeš je shvatio kako bi ova sezona mogla biti velika "borba". Jedan od poteza koje su povukli uoči nedjeljne utakmice je i poskupljenje karata. Dolazak Hajduka ispunit će tribine, ali i blagajnu Zagrepčana.

Naime, cijena ulaznice za utakmicu protiv Osijeka u prvoj domaćoj utakmici bila je deset eura, dok će protiv Splićana koštati 15 eura. Dakle, poskupljenje od 50 posto, a na zapadnu tribinu se neće moći s obilježjima Hajduka.

Te se ulaznice mogu zasad kupiti samo u internetskoj prodaji, dok se one za istočnu tribinu, onu gostujuću, neće prodavati na blagajni stadiona.

Zanimljivo je i to da će se na stadion u Kranjčevićevoj moći ući samo s isprintanom ulaznicom, dakle neće se istu moći skenirati putem pametnog telefona.

Dakle, ulaznica nema u fizičkoj prodaji, ali moraju biti isprintane. One se mogu isprintati bilo gdje, ali u slučaju da se na ulazu na stadion zateknete bez isprintante ulaznice, printanje će vam iz Rudeša naplatiti - tri eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. srpanj 2024 11:31