DAMIR KRAJAC Cropix
DAN SLAVLJA U ZAGREBU

Ludilo na Maksimiru, stadion je rasprodan, Jakirović u prvu momčad uvodi čak tri juniora, evo tko ne igra

Kvartet je dobio slobodne dane, ali svi će biti na službenoj proslavi naslova
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 24. svibanj 2024. 19:31

U završnoj utakmici sezone Dinamo će protiv Rudeša nastupiti u “šarenom” sastavu. Neće biti većine nogometaša koji su u srijedu na Rujevici osvojili Kup, pa će tako priliku dobiti igrači koji su dosad imali manju minutažu, kao i nadareni juniori. Otvorena je mogućnost da u početnom sastavu budu čak trojica juniora. Sigurno je da za nedjeljni nastup neće kandidirati hrvatski reprezentativci Bruno Petković, Martin Baturina (A reprezentacija) i Mauro Perković (mlada selekcija do 21 godine), kao ni albanski reprezentativac Arbër Hoxha.

Spomenuti je kvartet dobio slobodne dane, ali svi će biti na službenoj proslavi naslova na Maksimiru. K tome, trener Sergej Jakirović ne može računati na suspendirane Gabriela Vidovića i Morena Živkovića, koji zbog prikupljenih žutih kartona moraju preskočiti okršaj s Rudešom.

Inače, Dinamov predsjednik Velimir Zajec ovoga je tjedna u Plavom salonu primio juniorsku momčad s trenerom Ivicom Banovićem, nove prvake države, a prijamu su bili nazočni i Sergej Jakirović te sportski direktor Marko Marić.

Kako je klub u petak potvrdio, Dinamovi će nogometaši u nedjelju službeno proslaviti naslov na rasprodanom Maksimiru!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. svibanj 2024 19:36