Mateo Pavlović i Kaja Ostojić

 SCREENSHOT: INSTAGRAM Screenshot: Instagram
NUDIO SE I BIH

Tko je novo pojačanje Rijeke? Navija za Hajduk, Štimac ga zvao u Vatrene, a u vezi je sa srpskom pjevačicom

U Rijeku je Pavlović došao bez odštete iz francuskog drugoligaša Amiensa, a vrlo je osebujan igrač
Piše: SNObjavljeno: 22. lipanj 2022. 15:44

Mateo Pavlović je novi igrač Rijeke. Riječani su danas napokon potvrdili transfer o kojem se pričalo već danima, a nakon što su obavljene i posljednje pojedinosti oko njegovog dolaska, Pavlović je napokon obukao dres Rijeke. Doduše, ovaj dres koji je imao na videu kojim ga je Rijeka predstavila nije imao broja, ali to je najmanji problem i za klub i za igrača.

image

Mateo Pavlović na predstavljanju dresa Vatrenih 2012. godine

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Pavlović je došao iz francuskog Amiensa, u Rijeku je došao bez odštete, a zanimljivo je da je navijao protiv svojeg novog kluba u posljednjoj utakmici prošle sezone. Naime, Pavlović je veliki navijač Hajduka i bio je na Poljudu na utakmici finala Kupa Hrvatske te slavio splitsko osvajanje trofeja. Sve je objavljivao na svojim društvenim mrežama.

image

Mateo Pavlović na treningu hrvatske rezrezentacije 2013. godine

BRUNO KONJEVIC/CROPIX Cropix

Inače, ovaj 32-godišnji stoper je karijeru počeo u Zagrebu, a za 1,5 milijun eura je 2013. godine otišao u njemački Werder. Te je iste godine dobio poziv Igora Štimca te bio na pripremama hrvatske reprezentacije, ali nije dobio priliku da debitira u dresu Vatrenih. Nastupao je za mlade selekcije Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine jer je rođen u Mostaru. Prije četiri godine, kada je izbornik BiH bio Robert Prosinečki, nudio se tamošnjoj reprezentaciji, ali ni do tog nastupa nije došlo.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

U tom razdoblju Pavlović je igrao za francuski Angers u koji je prešao 2016. nakon što se nije naigrao u Werderu. A Angersu je nekoliko sezona bio standardni stoper, ali je prije dvije godine njegova minutaža počela padati pa se odlučio na odlazak u Amiens, u drugu francusku ligu.

Pavlović je poznat javnosti po vezi sa srpskom pjevačicom Kayom. Ona je zbog njega i ostavila svojeg supruga DJ-a Juniora Jacka, ali to nikada nije potvrđeno javnosti. Tek se špekuliralo da su Kaya i Pavlović bili u vezi dok je Kaya još bila u braku, a nakon razvoda tu vezu više nisu skrivali.

image

Mateo Pavlović i Kaya Ostojić

INSTAGRAM

image

Kaya Ostojić

INTSGRAM

image

Kaya Ostojić

INSTAGRAM

image

Kaya Ostojić

INSTAGRAM

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:26